Για το 2Χ2 κόντρα στην Athens Kallithea ο Ολυμπιακός

by admin
1 views

Την Athens Kallithea υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” το απόγευμα της Δευτέρας (26/8, 20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς στο γήπεδό τους, το οποίο αναμένεται κατάμεστο, ενώ η Athens Kallithea θα προσπαθήσει να βγει αλώβητη για δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμεινε ο τραυματίας Ρέτσος, καθώς και οι πέντε που αγωνίστηκαν στον τελικό του Διηπειρωτικό Κύπελλο U20 το βράδυ του Σαββάτου (24/8) στο «Μαρακανά». Συγκεκριμένα οι Κουτσίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης και Μπακούλας. Από την άλλη, για πρώτη φορά στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ τέθηκε ο Ντάνι Γκαρθία, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπιανκόν. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Εκτός είναι επίσης και οι Νεμάνια Νίκολιτς, Μαρότα και Τζιάνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς του Νίκο Τοροσιάδη και Αργύρη Νταβέλα. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαγκαράκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25/08

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Κ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ