Γιαμπουσέλε: «Θα κάνω αφίσα το κάρφωμα πάνω στον ΛεΜπρόν» (video)

by admin
1 views

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής βρίσκονται πλέον στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ, νικώντας την Γαλλία με σκορ 98-87 και έτσι κατέκτησαν το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε έδωσε θέαμα στο ματς με μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του αγώνα ποστάροντας πάνω από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Γάλλος φόργουορντ ανέφερε μεταξύ άλλων πώς την συγκεκριμένη εικόνα θα την κάνει αφίσα, κρεμώντας την στο δωμάτιο του, καταφέρνοντας να καρφώσει πάνω από τον “βασιλιά”.

Οι δηλώσεις του Γιαμπουσέλε μετά τον αγώνα:

«Ως προς το κάρφωμά μου στον ΛεΜπρόν, δεν είχα άλλη επιλογή. Όταν τον είδα είπα στον εαυτό μου ότι είτε θα καρφώσω είτε θα με κάνει μπλοκ. Θα το βάλω αφίσα στο σπίτι μου.

Tο πρόβλημα με το ασημένιο μετάλλιο είναι ότι χάνεις και μετά πρέπει να γελάσεις. Είναι ένα δύσκολο συναίσθημα αλλά δεν θα το αντάλλαζα με την τρίτη θέση. Πραγματικά δεν ήταν εύκολο μετάλλιο. Το κυνηγήσαμε και το αξίζαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Παλέψαμε και σεβαστήκαμε τη φανέλα που φοράμε. Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς.

Δώσαμε όσα είχαμε παρά την κούραση. Κάναμε μερικά μικρά λάθη και με μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, περίτεχνους παίκτες όπως ο Στέφεν Κάρι, ο οποίος πήρε… φωτιά στο τέλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να είσαι ένας απλός θεατής. Τους δημιουργήσαμε ωστόσο προβλήματα, ξέραμε ότι είχαν αμφιβολίες».//ΑΒ.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ