Γερμανία (34η αγωνιστική): Το ενδιαφέρον στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στη ζώνη του υποβιβασμού

by admin
0 views

Όλο οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα (16:30) και ένα από τα ματς, που δεν θα υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον θα είναι αυτό ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Ντάρμσταντ, με τους Βεστφαλούς να έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πέσει στη Bundesliga 2.

Το ίδιο ισχύει και για την πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν (αγωνίζεται κόντρα στην Άουγκσμπουργκ), που ήδη σκέφτεται τον τελικό του Europa League, όπως και στο Στουτγάρδη-Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης-Μπόχουμ.

Οι αναμετρήσεις, όπου θα κριθούν πολλά διεξάγονται στη “Βόιτ Αρένα”, με την Κολωνία να καίγεται για το τρίποντο κόντρα στη Χαϊντενχάιμ, ώστε να έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ παρεμφερείς στόχους έχει και η Ουνιόν Βερολίνου, που αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στην αδιάφορη Φράιμπουργκ. Στη Βολκσβάγκεν Αρένα” η Μάιντζ χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης, για να μην βλέπει τι κάνουν οι άλλες ομάδες στο γκρουπ του υποβιβασμού, ενώ η Βόλφσμπουργκ, θέλει απλά να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Σάββατο 18 Μαΐου

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία

16:30 Βέρντερ Βρέμης-Μπόχουμ

16:30 Βόλφσμπουργκ-Μάιντζ

16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ντάρμσταντ

16:30 Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ

16:30 Στουτγάρδη-Γκλάντμπαχ

16:30 Χαϊντενχάιμ-Κολωνία

16:30 Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ