Γερμανία: Εκτός λόγω αμυγδαλίτιδας ο Πάβλοβιτς, στη θέση του ο Τσαν

by admin
1 views

Η Γερμανία ξεκινά το τουρνουά εντός έδρας με τη Σκωτία την Παρασκευή στον 1ο όμιλο, που περιλαμβάνει επίσης την Ουγγαρία και την Ελβετία.

Ο 20χρονος Πάβλοβιτς της Μπάγερν Μονάχου λόγω της αμυγδαλίτιδας είχε αποκλειστεί από τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας με την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε τον Εμρέ Τσαν», είπε ο Νάγκελσμαν.

«Ήταν αμέσως ενθουσιασμένος και είπε ότι ήταν έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα. Θέλαμε έναν παίκτη στην ομάδα που έχει παίξει πολλούς αγώνες και που ξέρει πώς να χειρίζεται την πίεση. Ταιριάζει στο προφίλ και μπορούμε τώρα να τον χρησιμοποιήσουμε».

Ο Τσαν είχε μια γεμάτη σεζόν με την Ντόρτμουντ που έφτασε στον τελικό του Champions League όπου έχασε από τη Real Madrid.

Η απουσία του Πάβλοβιτς μπορεί να μην είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα με τον παίκτη να έχει κερδίσει μόνο μία συμμετοχή, αλλά η αλλαγή της τελευταίας στιγμής δεν είναι ιδανική για τα σχέδια του Νάγκελσμαν.

«Είναι κρίμα για τον Πάβλοβιτς που είχε παίξει πολύ καλά», είπε ο συμπαίκτης του στη Γερμανία, Φλόριαν Βίρτς, σε συνέντευξη Τύπου. «Θα μιλήσουμε μαζί του τις επόμενες μέρες χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό».

Ο Βιρτς, ο οποίος βοήθησε την Λεβερκούζεν να κερδίσει την Bundesliga την περασμένη σεζόν, γνωρίζει πολύ καλά πόσο απογοητευτικό είναι να χάνεις μια μεγάλη διοργάνωση, με τον επιθετικό μέσο να έχει χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 λόγω τραυματισμού.

«Ήταν τεράστια αποτυχία για μένα, που τραυματίστηκα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προφανώς τώρα αυτό είναι το πρώτο μου τουρνουά και είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζω εντός έδρας», είπε. «Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι με τη Σκωτία».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ