Γεντβάι: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη και η πρόκριση»

by admin
1 views

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού μίλησε μερικές ώρες πριν την ρεβάνς με τον Άγιαξ, καθώς το “τριφύλλι” ψάχνει την ανατροπή του 1-0 του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως έχει πίστη στους συμπαίκτες του, μιας και μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Τιν Γεντβάι:

«Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας και θέλουμε τη νίκη. Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Γενικά ήμασταν καλοί και στο πρώτο ματς. Είχαμε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά πρέπει να πρεσάρουμε περισσότερο και να είμαστε περισσότερο aggressive. Ένα γκολ είναι η διαφορά και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι»

Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αναλύσαμε πολύ το πρώτο ματς και κάναμε καλές προπονήσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε εμείς τα γκολ της πρόκρισης».

«Περιμένουμε τον ίδιο Άγιαξ. Είναι τεράστιο κλαμπ με τεράστιες φιλοδοξίες, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν περιμένουμε να δούμε τον Άγιαξ να μείνει πίσω να προστατεύσει το αβαντάζ του. Πρέπει την Πέμπτη να κάνουμε πολύ καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ