Γαλατσόπουλος: «Να απολαύσουμε όλοι τις στιγμές και να έχουμε στο μυαλό μας ότι το μπάσκετ ενώνει»

by admin
1 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

«Κύριε Υπουργέ

Κύριε Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κύριε Δήμαρχε

Κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού

Κυρίες και κύριοι

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, τον θεσμό του Super Cup, το Super Cup που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε στην Ρόδο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο της Ρόδου και όλες και όλους που συμβάλλουν στην διοργάνωση, γιατί έχουν «αγκαλιάσει» τον θεσμό του Super Cup.Και κάνουν το παν για να επιτύχει η διοργάνωση που έχει καθιερωθεί ως το τζάμπολ της σεζόν για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Ιδιαίτερα φέτος έγινε ένας αγώνας δρόμου από όλους στην Ρόδο ώστε να είναι έτοιμο το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας για να φιλοξενήσει το Super Cup.Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κολοσσό για την «παρθενική» συμμετοχή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ασφαλώς οι καλύτερες ευχές μας συνοδεύουν όλες τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν σε ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ευχόμαστε και άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια να έρθουν στην χώρα μας και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα γιατί η Greek Basketball League δεν έχει απλά ένα νέο όνομα. Η αλλαγή του ονόματος σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Με την συμβολή όλων των ΚΑΕ, τις επενδύσεις που έχουν γίνει από τους ιδιοκτήτες και την στήριξη της Πολιτείας το Πρωτάθλημα μας έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που αποδεικνύεται από την πορεία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα ανακαινισμένα κλειστά γήπεδα που αναβαθμίζουν την εμπειρία των θεατών της GBL, την οικονομική εξυγίανση των ομάδων. Με πλήρη συναίσθηση, επίσης, συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Πολιτείας για την καταπολέμηση της βίας με την θέσπιση της ταυτοποίησης του εισιτηρίου. Και είμαστε στην διάθεση της για να καταφέρουμε όλοι μαζί να μην συμβαίνει το παραμικρό επεισόδιο στα γήπεδα μας.

Φίλες και φίλοι

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ, που είναι το «σπίτι» του μπάσκετ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΕΡΤ έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος, με τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές στιγμές του.

Η επέκταση της συνεργασία μας για τρία ακόμη χρόνια μας δίνει την ευκαιρία μαζί να χαράξουμε νέους ορίζοντες για το μπάσκετ της χώρας μας. Τις ομάδες μας να νιώσουν ασφαλείς για να σχεδιάσουν το μέλλον. Να ευχαριστήσω επίσης, την Stoiximan, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς εταίρους μας και από φέτος εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με την ονοματοδοσία του Super Cup. Ασφαλώς η Stoiximan είναι παρούσα και στην νέα αρχή της GBL στηρίζει τις ομάδες και το μπάσκετ.

Εύχομαι σε όλες και όλους να απολαύσουν το φετινό Super Cup το οποίο αναμένεται να είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει με τις ομάδες μας να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται συνεχώς. Εύχομαι στους αθλητές, τους προπονητές, τα επιτελεία υποστήριξης, τις διοικήσεις των ΚΑΕ καλή δύναμη κα επιτυχία στη νέα σεζόν. Όχι μόνο στις 4 ομάδες του Stoiximan Super Cup αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες της GBL!Να απολαύσουμε όλοι τις στιγμές και να έχουμε στο μυαλό μας ότι το μπάσκετ ενώνει! Σας ευχαριστώ πολύ!».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ