«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά: Ανοιχτά απόψε τα καταστήματα έως τις 11 στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»

by admin
0 views

Σε μια μεγάλη γιορτή μετατρέπεται απόψε Παρασκευή 31 Μαΐου η «Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2024».

Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα έως τις 23:00, με ειδικές «γαλάζιες τιμές» και μοναδικές προσφορές.

  • Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης θα εκτυλίσσονται happenings, με μουσική και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Τη «Γαλάζια Νύχτα» θα πλαισιώσει με τις νότες της η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία θα ψυχαγωγεί τον κόσμο σε διάφορα σημεία του κέντρου  της πόλης. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση και η τόνωση της τοπικής αγοράς.

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., την Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ