Γάζα: Ισραηλινοί βομβαρδισμοί προκάλεσαν τον θάνατο 19 ανθρώπων ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά

by admin
0 views

Ο ανταποκριτής Sky News Arabia ανέφερε ότι η Λωρίδα της Γάζας έγινε στόχος μιας σειράς ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών και έντονων βομβαρδισμών πυροβολικού που στόχευαν σπίτια στο κέντρο και δυτικά της πόλης της Γάζας, με αποτέλεσμα περίπου 19 νεκρούς και δεκάδες τραυματισμούς.

Ο ανταποκριτής μετέδωσε ότι 3 παιδιά και 3 γυναίκες σκοτώθηκαν σε σπίτι στη συνοικία Daraj, ανατολικά της πόλης της Γάζας. Άλλες 3 γυναίκες σκοτώθηκαν σε επιδρομή που είχε στόχο ένα σπίτι στο Beach Camp, δυτικά της πόλης.

Στο Κεντρικό Κυβερνείο, οι βόρειες και ανατολικές περιοχές των στρατοπέδων Bureij και Nuseirat έγιναν πεδίο έντονων βομβαρδισμών πυροβολικού. Ανακοινώθηκε ότι ένα παλαιστίνιο παιδί σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν από τον βομβαρδισμό που είχε στόχο ένα σπίτι στον καταυλισμό Bureij.

Στην πόλη Ράφα, ισραηλινά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε κοντινούς στόχους στο κέντρο και δυτικά της πόλης, συμπίπτοντας με τον ισραηλινό στρατό που αναδιατάσσει τα στρατιωτικά του οχήματα από το κέντρο της πόλης προς τα αιγυπτιακά σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε επίσης δεκάδες σπίτια στις περιοχές Al-Mughraqa και Al-Zahraa, που βρίσκονται κοντά στον άξονα Netzarim.

Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε ανατολικά του στρατοπέδου Jabalia, τη συνοικία Al-Zaytoun, την πόλη Al-Fukhari και την περιοχή της κεντρικής αγοράς στο κέντρο της πόλης Rafah.

Ισραηλινές κανονιοφόροι άνοιξαν πυρ εναντίον σκαφών ψαράδων στο Al -Θάλασσα Καράρα, δυτικά του Khan Yunis.

Το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων Wafa ανέφερε σε μια είδηση ότι 3 Παλαιστίνιες γυναίκες και ένα παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό κατοικιών στην πόλη της Γάζας.

Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι 3 γυναίκες σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού ενός σπιτιού κοντά στον κυκλικό κόμβο Χαϊντάρ, δυτικά της πόλης της Γάζας, ενώ ένα παιδί σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της πόλης από την κατοχή.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ