Βόλος: To 10o Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

by admin
1 views

Σήμερα και αύριο διεξάγεται το 10ο Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, στο αμφιθέατρο Σαράτση, του Παραλιακού Συγκροτήματος Παπαστράτος.

Το Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος μας και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ακαδημαϊκής και ερευνητικής ικανότητας των υποψηφίων διδακτόρων. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες, και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της έρευνας και τηςειδικής αγωγής.

Το 10ο Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής αποτελεί ένα μοναδικό φόρουμ για την ανάπτυξη της ακαδημαϊκής κοινότητας και την ενίσχυση της ερευνητικής κουλτούρας του τμήματος μας. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ενεργά και να αξιοποιήσουν αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για μάθηση και δικτύωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ