Βόλος: 8ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην εκπαίδευση

by admin
1 views

Το Παιδαγωγικά Τμήματα Ειδικής Αγωγής (ΠΤΕΑ), Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) και Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΤΠΕ), και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας (ΠΘ), σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ), συνδιοργανώνουν στον Βόλο, από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, το 8ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο “Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία”.

Πρόκειται για το πλέον έγκυρο επιστημονικό συνέδριο των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση, το οποίο διεξάγεται ανά διετία στη χώρα μας, συνδιοργανώνεται πάντοτε από Πανεπιστημιακά Τμήματα και την ΕΤΠΕ, και στοχεύει στη διαπραγμάτευση των σύγχρονων επιστημονικών προσεγγίσεων σχετικά με το πεδίο των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν συνολικά 69 εισηγήσεις ερευνητικών εργασιών και εκπαιδευτικών παρεμβάσεων, 2 συνεδρίες στρογγυλής τράπεζας, 6 επιμορφωτικά εργαστήρια, καθώς και 6 προσκεκλημένες ομιλίες. Περισσότεροι από 200 σύνεδροι ερευνητές, καθηγητές και φοιτητές αναμένεται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα βήμα ακαδημαϊκού διαλόγου και παρουσίασης ερευνητικών εργασιών, αναλύσεων και θεωρητικών μελετών που αφορούν στις πολλαπλές πτυχές του πεδίου των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου http://etpe2024.uth.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ