Βρετανία: Σοβαρά επεισόδια στο Σάουθαμπτον για τη δολοφονία των τριών κοριτσιών – Μαινόμενο πλήθος επιτέθηκε σε τζαμί και έκαψε περιπολικό

by admin
4 views

Σε τρία παιδιά ανήλθε ο απολογισμός από την επίθεση σε κατασκήνωση χορού με θέμα την Taylor Swift στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας, όπου σύμφωνα με το Sky News επενέβη η αστυνομία για να σταματήσει μαινόμενο πλήθος που πετούσε πέτρες σε τζαμί, καθώς ψευδής είδηση ανέφερε ότι ο 17χρονος που κρατείται χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες είναι παράνομος μετανάστης.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και οχήματα της αστυνομίας πυρπολήθηκαν.

«Έχουμε ήδη πει ότι το άτομο που συνελήφθη γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι εικασίες δεν βοηθούν κανέναν αυτή τη στιγμή», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη μνήμη των τριών θυμάτων, ηλικίας από έξι ως εννέα ετών οι κάτοικοι αποτίουν φόρο τιμής υπό αστυνομικό κλοιό στο παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στο Λίβερπουλ, ενώ πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα συμπαράστασης προς τη δασκάλα Leanne Lucas, διοργανώτρια της εκδήλωσης, η οποία συγκαταλέγεται στους τραυματίες.

Μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές «από ταινία τρόμου» καθώς παιδιά που διασκέδαζαν χορεύοντας το μεσημέρι της Δευτέρας, δέχονταν μαχαιριές.

Ο 17χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αστυνομία είπε ότι γεννήθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας και είχε ζήσει για χρόνια σε ένα χωριό περίπου 3 μίλια (5 χιλιόμετρα) από το Σάουθπορτ, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ανεξακρίβωτες πληροφορίες που τον ήθελαν μετανάστη.

Τα ονόματα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η μικρότερη σε ηλικία, μόλις 6 ετών ονομάζεται Bebe King.

Βρετανία: Σοβαρά επεισόδια στο Σάουθαμπτον για τη δολοφονία των τριών κοριτσιών – Μαινόμενο πλήθος επιτέθηκε σε τζαμί και έκαψε περιπολικό

«Είναι απίστευτο να βάζουμε λουλούδια για κοριτσάκια που ήθελαν απλώς να χορέψουν», δήλωσε κάτοικος.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram ότι είναι «εντελώς σοκαρισμένη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ