Βρήκε τερματοφύλακα η Τζένοα – www.ertsports.gr

by admin
2 views

Η ομάδα από την Γένοβα που είχε καταθέσει αρκετές προτάσεις στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, συμφώνησε με την Αταλάντα για την απόκτηση του Πιερλούτζι Γκολίνι.

Η Τζένοα κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τερματοφύλακα. Πρώτος στόχος των Ιταλών ήταν ο τερματοφύλακας του ¨”Δικεφάλου του Βορρά”, ωστόσο όσες προτάσεις κατέθεσαν οι Γενοβέζοι στους Θεσσαλονικείς δεν είχαν ανταπόκριση, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε διαμυνήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως η όποια συζήτηση για πώληση παίκτη θα γίνει μετά τα ροκριματικά του UEFA Champions League.

Η στάση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου έσπρωξε την Τζένοα στο να σταρφεί σε άλλες περιπτώσεις. Αρχικά σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν από την Ιταλία ο Ντε Χέα ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ο άσος της ομάδας του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Πιο συγκεκριμένα οι Ιταλοί φαίνεται να πάγωσαν την υπόθεση του Ισπανού κίπερ και να στράφηκαν στην περίπτωση του Γκολίνι.

Οι Γεβνοβέζοι τα έχουν βρει σε όλα με την Αταλάντα και όπως όλα δείχνουν ο Πιερλουίτζι Γκολίνι θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της Τζένοα.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ