Βλέπει Χίπε ο Μίλωνας – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Μετά την άνοδο στα σαλόνια της Volley League Γυναικών, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Μίλωνα έχε ξεκινήσει με σκοπό να δείξει τα πρώτα δείγματα ανταγωνισμού στη μεγάλη κατηγορία. Μετά το παράδειγμα της ομάδας Ανδρών, έτσι και στις Γυναίκες ο Μίλωνας θέλει να χτίσει πάνω σε γερές βάσεις την ομάδα της ερχόμενης σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αυτό της Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα διαγώνιος είναι μια περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας του Μίλωνα, καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά εντός των γραμμών του τάραφλεξ αλλά και με την εμπειρία της. Ξεκίνησε την καριέρα στην Κεπενίκερ το 2000 σε νεαρή ηλικία με την οποία υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο το 2007. Το μεγάλο της άλμα το έκανε με την Σ.Κ. Δρέσδης κατακτώντας τον CEV Challenge Cup. Ακολούθησε η Κιέρι Τορίνου, η Β.Κ. Προστέγιοφ, και η Σ.Κ. Σβερίν στην οποία υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 .

Η επάνοδος της έγινε στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να την έχουν στον δυναμικό τους από το 2016 έως και το 2021, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα Ελλάδας και το δεύτερο της CEV Challenge Cup. Όταν αποχώρησε, το πέρασμα της από την Ιταλία την ξαναέφερε στην Ελλάδα και πάλι για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ σε μια σεζόν βρέθηκε σε δυο διαφορετικές ομάδες των ΗΠΑ, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Βέγκας Θριλ.

Η ίδια εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα, αλλά με την προοπτική να καθίσει μέχρι το τέλος του έτους (31/12) και όχι για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.//

Γιάννης Ροζής

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ