Βλάχος: «Κάναμε το καθήκον μας, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο» (video)

by admin
3 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής στην ΕΡΤ:

«Το ζητούμενο για μένα ήταν μία σοβαρή εμφάνιση, πειστική, που θα μας δώσει αέρα για τη συνέχεια. Σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων είναι υπαρκτή. Είμαστε πολύ πιο ποιοτική ομάδα, αλλά πάντα σε μία πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κρύβονται πολλές παγίδες.

Ωστόσο ήμασταν πολύ σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα και νομίζω από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος επικρατήσαμε σε όλα τα σημεία του αντιπάλου μας.

Κρατάμε τη νίκη φυσικά και τη συγκέντρωση και κυρίως την άμυνά μας, που ήταν πραγματικά αρκετά καλή και τη σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Νομίζω ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Πλέον οι αντίπαλοι είναι πιο καλοί και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση, αλλά είμαστε κι εμείς μία πολύ καλή ομάδα, που μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο”.

Τέλος, έκανε μία μικρή αναφορά και στο περιστατικό με το αυτοκίνητο που σήκωσαν στα χέρια οι παίκτες: “Υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τις μετακινήσεις. Ήδη η επιστροφή μας από την πισίνα της προπόνησης ήταν 2,5 ώρες από μισή, οπότε έπρεπε κάτι να κάνουμε».


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ