Βελτιώθηκε αλλά έχει ακόμα δρόμο η ΑΕΚ (highlights)

by admin
1 views

Στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Ευρώπη η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στην Κύπρο. Η “Ένωση” προηγήθηκε με κεφαλιά του Βίντα στο 69′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79΄με γκολ του Σίμιτς, στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Κοϊτά και Στρακόσα.


Ο αγώνας

Χωρίς καλό ρυθμό ξεκίνησαν οι δύο ομάδες τον αγώνα, με την ΑΕΚ να είναι αυτή που έχει τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την κυπριακή ομάδα. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 18′ για την “Ένωση” με τον Ελίασον να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 32′ ήρθε η σειρά της Ομόνοιας να απειλήσει. Μετά από λάθος του Σιμάνσκι, ο Σεμέδο έκλεψε την μπάλα, μοίρασε στον Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω σε πόδια παικτών των “κιτρίνων”. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους έγινε στο 35′. Ο Γκατσίνοβιτς έπαιξε το ένα – δύο με τον Λιούμπισιτς, με τον Σέρβο να πλασάρει, αλλά ο Φαμπιάνο είχε καλύψει την εστία του και μπλόκαρε.

Βελτιώθηκε αλλά έχει ακόμα δρόμο η ΑΕΚ (highlights)

Με χαλαρότητα μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες, με το παιχνίδι να μην έχει ευκαιρίες μέχρι το 61′ όπου η Ομόνοια με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να κερδίσει τον Στρακόσα, με τον Αλβανό τερματοφύλακα να απομακρύνει εντυπωσιακά. Στο 68′ η ΑΕΚ απείλησε πραγματικά την εστία της Ομόνοιας με τον Λάζαρο Ρότα να δοκιμάζει από πολύ μακριά τα πόδια του, αλλά τον Φαμπιάνο να εκτινάζεται και να απομακρύνει. Από την εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου προήλθε και το γκολ της “Ένωσης” με τον Βίντα να παίρνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει το 1-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Κόστα μοίρασε στον Σίμιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Στρακόσα που δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει.

ΓΚΟΛ: 79′ Σίμιτς / 69′ Βίντα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46′ Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63′ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62′ ‘Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62′ Μάνταλος), Λιβάι (62′ Κοϊτά), Ελίασον (63’ Φερνάντες).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ