Βαζαίος: «Κάναμε φοβερό χρόνο, όμως το “εισιτήριο” δεν ήρθε»

by admin
1 views

Δείτε συνοπτικά τις δηλώσεις του Βαζαίου, όπως και των υπόλοιπων Ελλήνων κολυμβητών:

«Μείναμε μέσα στην κούρσα. Επειδή ήμασταν στην άκρη θέλαμε να είμαστε μπροστά και για τον κύμα και τον ανταγωνισμό. Κολυμπήσαμε άλλη μία φορά 7.9, φοβερός χρόνος αλλά το «εισιτήριο« δεν ήρθε»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Στάμου επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι πήγε πολύ καλά η κούρσα, στα πρώτα 100 μ. έβγαλα το καλύτερο που μπορούσα. Ήταν στα 21 μου η πρώτη μου συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης τόνισε: «Η πρώτη πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε στα 18 και τώρα είμαι 23. Ηταν μεγάλο ταξίδι με τα άσχημα και τα όμορφα, όπως τη ζωή. Η υγεία είναι πάνω απ όλα. Συγκινούμαι που το σκέφτομαι. Ακόμα παλεύω και ακόμα προσπαθώ. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου, τους γονείς μου, τους προπονητές μου και τους φίλους μου, νομίζω δείχνω αξίζω κάθε χρονιά που περνά, το πιστεύω και το αποδεικνύω, αν και δεν έχω φτάσει εκεί που θα ήθελα».

Ο Δημήτρης Μάρκος με αυτοκριτική διάθεση είπε: «Μείναμε για πολύ λίγο εκτός. Ήταν στις δυνατότητες μας, αν πήγαινα στο ρεκόρ μου, ίσως να ήμασταν στον τελικό. Το παίρνω λίγο πάνω μου. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά, κάναμε μία υπερπροσπάθεια αυτή τη σεζόν, δεν καταφέραμε να μπούμε τον τελικό, που ήταν ο μεγάλος στόχος, όμως φτιάξαμε μία σύνθεση που δε την πίστευαν πολλοί. Του κάναμε όμως να την πιστέψουν. Μπράβο σε αυτά τα παιδιά».

Τέλος ο Ανδρέας Βαζαίος πρόσθεσε αναφορικά με την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 100 μ. Ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου και τι του είπε ως αθλητικός ψυχολόγος: «Σε μία τέτοια κατάσταση, θέλει λίγο παραπάνω χρόνο να επεξεργαστεί κανείς τι έχει γίνει. Προσπαθήσαμε να του δείξουμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό που κατάφερε.

Είμαστε στη μέση των αγώνων και θα δείξουμε περισσότερα πράγματα».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ