Βίντσιτς: «Είμαι περήφανος, δουλεύουμε σκληρά»

by admin
1 views

«Όταν έλαβα την είδηση, ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή και αισθάνομαι ακόμα αυτά τα μεγάλα συναισθήματα καθώς μιλάω για αυτό, είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω», είπε ο Σλοβένος διαιτητής μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA και συνέχισε: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την ομάδα μου γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά μαζί».

Ο 44χρονος, διεθνής διαιτητής από το 2010, θα διευθύνει τον δεύτερο τελικό του σε διασυλλογική διοργάνωση της UEFA μετά τον διορισμό του ως διαιτητής στον τελικό του Europa League του 2022 μεταξύ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς.

Έχει διαιτητεύσει επτά αγώνες Champions League αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του προημιτελικού δεύτερου αγώνα μεταξύ Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης και του δεύτερου αγώνα της φάσης των «16» μεταξύ Μπάγερν και Λάτσιο.

Ο Βίντσιτς θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόμαζ Κλάντσνικ και Άντραζ Κόβατσιτς. Ο τέταρτος διαιτητής, Φρανσουά Λετεξιέ, είναι από τη Γαλλία. Ο ρόλος του VAR έχει ανατεθεί στον Νετς Καιτάζοβιτς (Σλοβενία), τον οποίο θα βοηθούν οι Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία) και Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ