Βέβαιος ο Σπανούλης για την παρουσία του Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό

by admin
0 views

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του Περιστέρι – Ολυμπιακός, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως ο “Greek Freak” θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στις 2 με 7 Ιουλίου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ. Η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι και το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της χρονιάς.

Το “παρών” αναμένεται να δώσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είδε την ομάδα του να αποκλείεται πρόωρα από τα playoffs του ΝΒΑ και είχε αρκετό χρόνο για να επανέλθει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Γι’ αυτό και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής, με τον Βασίλη Σπανούλη να το επιβεβαιώνει.

Ο προπονητής του Περιστερίου και ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ομάδας των δυτικών προαστίων με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται κανονικά στο επερχόμενο Προολυμπιακό τουρνουά και θα επιστρέψει στην Εθνική, μετά την απουσία του το περασμένο καλοκαίρι από το Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ