Αταμάν: «Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια»

by admin
0 views

Ο Τούρκος τεχνικός του “τριφυλλιού” στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει των τελικών της Stoiximan Basket League στάθηκε στη δυναμική και των δύο ομάδων και αναμένει πολύ σκληρά και οριακά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρώπη και να συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια, έχουμε παίξει 7 φορές μεταξύ μας έχουμε χάσει τα 4 αλλά έχουμε κερδίσει τα 3. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα οι ψηλοί παίζουν ρόλο, οι γκαρντ παίζουν ρόλο ειδικά στο σύστημα το δικό μου. Θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω όλοι μετά να μιλάνε για το μπάσκετ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το πως θα διαχειριστούν τα παιχνίδια οι παίκτες».

Για το τι μπορεί να αλλάξει η κόπωση: «Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Είχα την εμπειρία στην Τουρκία. Ως προπονητής πρέπει να το διαχειριστώ σωστά. Ο Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation, ο Σλούκας έχει παίξει κατά μέσο όρο 34′ οπότε θα πρέπει να κάνω προσαρμογές».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ