Από τη… Μύκονο στην Εθνική Ολλανδίας ο Μάατσεν

by admin
0 views

Ο Ολλανδός άσος της Ντόρτμουντ δεν έχασε χρόνο και ήταν παρών για την προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (11/6), ακριβώς την στιγμή που η Εθνική Ολλανδίας έφτανε στο Βόλφσμπουργκ, μετά τη φιλική νίκη της επί της Ισλανδίας με 4-0 στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας.

Χάρις στον πατέρα του που οδήγησε από την Ολλανδία στη Γερμανία για να φέρει τα ποδοσφαιρικά του αξεσουάρ, ο Μάατσεν είχε όλα όσα χρειαζόταν για να αρχίσει να ονειρεύεται την πρώτη συμμετοχή του με τις “τουλίπες” και την παρουσία του σε ένα μεγάλο τουρνουά.

«Ο Ίαν ήθελε πρώτα να έρθει στην Ολλανδία, αλλά αυτό δεν μας φαινόταν καλή ιδέα», είπε ο πατέρας του Έντουαρντ Μάατσεν, ο οποίος πρώτα οδήγησε τρεις ώρες από το σπίτι τους στο Βλάαρντινγκεν ως το Ντόρτμουντ. Εκεί συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και ταξίδεψε για άλλες τρεις ώρες μέχρι να φτάσει στο Βόλφσμπουργκ.

«Αυτό το EURO είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Ως γονιός είσαι πολύ περήφανος και κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις το παιδί σου σε ηρεμία και να κρατήσεις τα πάντα γύρω του όσο πιο σταθερά γίνεται» τόνισε.

Ο αριστερός εξτρέμ Μάατσεν μπήκε στην ομάδα μετά από τους τραυματισμούς των Φρένκι ντε Γιονγκ και Τέουν Κοοπμάινερς. Οι Ολλανδοί ξεκινούν τις μάχες τους στο Euro 2024 στο Αμβούργο την Κυριακή (16/6) με αντίπαλο την Πολωνία.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ