Απόλυτο σοκ για Λυών, ανατροπή και “διπλό” για τη Μαρσέιγ των δέκα παικτών

by admin
1 views

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Λυών “αυτοκτόνησε” και η Μαρσέιγ πήρε μια απίθανη νίκη με 3-2, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό και “βυθίζοντας” την αντίπαλό της.

Ο Λεονάρντο Μπαλέρντι… κατόρθωσε να δει δύο κίτρινες κάρτες μέχρι το 5ο λεπτό του αγώνα και να αφήσει την ομάδα του με ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όπως είναι λογικό, η Λυών ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Ρούλι να αποκρούει το πέναλτι του Λακαζέτ και τον Γάλλο επιθετικό να αστοχεί και στο ριμπάουντ.

Ό,τι δεν κατάφερε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Λυών, το έκανε ο Καλέτα-Καρ. Εκεί που οι γηπεδούχοι έδειξαν πως καθάρισαν το ματς, ήρθε ο Λιρόλα να ισοφαρίσει στο 69ο λεπτό. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γκαρσία πάγωσε τελείως το “Parc Olympique Lyonnais” στο 82΄ ολοκληρώνοντας μια απίθανη ανατροπή. Στο 90+2΄ ο Τσερκί ισοφάρισε, αλλά στο 90+5΄ο Τζόναθαν Ρόου έβαλε ένα γκολ που δύσκολα θα ξεχαστεί σύντομα από τους φίλους της Λυών για το τελικό 3-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 20/09
Νις – Σεντ Ετιέν 8-0

Σάββατο 21/09
Λιλ – Στρασβούργο 3-3
Ρεν – Λανς 1-1
Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Κυριακή 22/09
Μονακό – Χάβρη 3-1
Ανζέρ – Ναντ 1-1
Μονπελιέ – Οσέρ 3-2
Μπρεστ – Τουλούζ 2-0
Λυών – Μαρσέιγ 2-3

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 ΕΔΩ.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ