Απρόοπτο με Λαμέλα – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Ο σπουδαίος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αποχώρησε από την σημερινή (13/9) προπόνηση της “Ένωσης”, λόγω ενός χτυπήματος και η παρουσία του στο εντός έδρας παιχνίδι με το Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League (16/9, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) θεωρείται αμφίβολη και θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, ωστόσο η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, αποχώρησε ο Έρικ Λαμέλα, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα.

Ο 32χρονος άσος ένιωσε ενοχλήσεις και δεν συνέχισε στην προπόνηση, ενώ αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της “OPAP Arena” κόντρα στο Βόλο. Οι “κιτρινόμαυροι” θα τσεκάρουν τα επόμενα 24ωρα την κατάσταση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και ύστερα θα φανεί το αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας, με τους ανθρώπους της “Ένωσης” να μην θέλουν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ένας πιο σοβαρός τραυματισμός.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ