Απουσία της Κέιτ οι εορτασμοί των επίσημων γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου

by admin
0 views

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ, δεν θα παραστεί στην πρόβα για την εορταστική τελετή Trooping the Colour το επόμενο Σαββατοκύριακο (8 Ιουνίου), καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Με την ιδιότητα της ως Συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, παραδοσιακά θα παρευρισκόταν στην “Ανασκόπηση του Συνταγματάρχη”, την παραδοσιακή πρόβα πριν από την κύρια εκδήλωση Trooping the Colour,. Η Κέιτ, αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της μόνο όταν οι γιατροί δώσουν το πράσινο φως μετά τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο από τον Φεβρουάριο, θα παραστεί στην μεγαλειώδη εκδήλωση Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, επιβεβαίωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η εκδήλωση είναι μέρος των εορτασμών για τα επίσημα γενέθλια του μονάρχη και η παρουσία του στο μπαλκόνι του Παλατιού μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας αποτελεί μακρά παράδοση.

Απουσία της Κέιτ οι εορτασμοί των επίσημων γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου
(AP Photo/Alastair Grant)

Ο μονάρχης δεν θα ιππεύσει άλογο στην επίσημη παρέλαση των γενεθλίων του στις 15 Ιουνίου, αλλά θα διεξάγει την επιθεώρηση των στρατευμάτων που λαμβάνουν μέρος καθισμένος σε μια άμαξα μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα.

Πέρυσι, ο Βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε στο μπαλκόνι την πρώτη επίσημη παρέλαση των γενεθλίων του ως μονάρχης μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας – μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Γεώργιος, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λουδοβίκος – στο Λονδίνο.

Ο εορτασμός περιλαμβάνει μία εντυπωσιακή επίδειξη από τις ένοπλες δυνάμεις τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ