Αποσύρθηκε από την εθνική Ουρουγουάης ο Καβάνι

by admin
0 views

Θριαμβευτής στο Copa America του 2011 με τη “Σελέστε”, ο Έντινσον Καβάνι είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές στην Εθνική Ουρουγουάης (136) κι ο δεύτερος σκόρερ (58 γκολ) πίσω από τον Λουίς Σουάρες, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του σε μια ισοπαλία 2-2 με την Κολομβία σε φιλικό τον Φεβρουάριο του 2008.

«Ήταν αναμφίβολα πολλά πολύτιμα χρόνια, θα είχα χίλια πράγματα να πω και να θυμηθώ, αλλά σήμερα θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό το νέο στάδιο της καριέρας μου και να δώσω τα πάντα εκεί που πρέπει να είμαι», έγραψε ο 37χρονος επιθετικός σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα αποφασίζω να κάνω ένα βήμα στην άκρη, αλλά θα σε ακολουθώ πάντα με καρδιά που χτυπάει, όπως όταν έβγαινα στο γήπεδο φορώντας αυτή την όμορφη φανέλα».

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Καβάνι κέρδισε έξι τίτλους της Ligue 1 και πέντε Κύπελλα Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ 2014 και 2020. Σκόραρε 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τον παριζιάνικο σύλλογο. Έπαιξε επίσης στη Νάπολι, κερδίζοντας το Κύπελλο Ιταλίας το 2011-12 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έγινε μέλος της Μπόκα Τζούνιορς τον Ιούλιο του 2023 μετά τον χωρισμό του με τη Βαλένθια.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ