Απομακρύνεται ο Καμπόκλο από την Παρτίζαν

by admin
1 views

Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς η πλευρά του ισχυρίζεται πως είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποιο σύλλογο επιθυμεί.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται να απομακρύνεται από την Παρτίζαν και το Βελιγράδι, με τις σχέσεις της ομάδας και του παίκτη να είναι τεταμένες. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει και η «Mozzart», ο Βραζιλιάνος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του ρόστερ, σε μια εξαιρετικά μοναδική τελετή, με την πλευρά του παίκτη να ισχυρίζεται πως το συμβόλαιο του έχει λυθεί, με τους Σέρβους να απορρίπτουν κάθε σενάριο αποχώρησης του από την πρωτεύουσα. Παρόλο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, αρκετές ομάδες από την Euroleague, το Eurocup αλλά και το NBA έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον, καθώς έκανε καλές εμφανίσεις και στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ με την “Σελεσάο”.

Την περσινή σεζόν στη EuroLeague 9.4 πόντους (70% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο, 73% στις βολές), 4 ριμπάουντ και 10.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19:23 σε 27 αγώνες.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ