Αποκλείστηκε από το Women’s Champions League ο ΠΑΟΚ

by admin
3 views

Ο Δικέφαλος ήταν άψογος τακτικά καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Θαλή Θεοδωρίδη, κάτι το οποίο περιόρισε αρκετά τις προσπάθειες της Σερβέτ.

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, λόγω της αναγκαστικής αλλαγής της Ανδράδε στο 28ο λεπτό, της οποία την θέση πήρε η Δρακογιαννάκη, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έμειναν πιστές στο πλάνο τους, ανταπεξήλθαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, σ’ ένα άκρως ισορροπημένο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σερβέτ κέρδισε πέναλτι στο 67′ με την Τζόνουσαϊτ, κάνοντας το 0-1 την αναμέτρηση, κάτι που σίγουρα έκοψε τη φόρα του συλλόγου της χώρα μας. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του, ρίσκαρε προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Εκεί το ματς… έσβησε, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να βρει φάση και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Women’s Champions League, με τις τυπικά φιλοξενούμενες να κάνουν το 2-0 με την Ρεβέλι στο φινάλε.

ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82′ Δοϊρανλή), Εστέβεζ (77′ Παπαδοπούλου), Μήτκου, Ανδράδε (28′ Δρακογιαννάκη), Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ,, Βλασσόπουλος (82′ Βαρδαλή).//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ