«Αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Παβον»

by admin
1 views

Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει συμφωνήσει για την μεταγραφή του στους “πράσινους” σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα από την “χώρα του καφέ”, ενώ μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι άνθρωποι της ομάδας του “τριφυλλιού βρίσκονται στην Βραζιλία για τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.

Το σήριαλ του Παναθηναϊκού με τον Κριστιάν Παβόν καλά κρατεί. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει ως στόχο για τα φτερά της επίθεσης τον Αργεντινό εξτρέμ, όμως όσες προτάσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής στην Γκρέμιο για την απόκτηση του έχουν πέσει στο κενό.

Τροφή στην εν λόγω υπόθεση δίνει ένα νέο δημοσίευμα από την Βραζιλία, το οποίο τονίζει πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με το “τριφύλλι” και απομένει το «ναι» της ομάδας από την “χώρα του καφέ”. Μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην σελίδα “rtiesporte.com.br” αποκαλύπτει πως άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην Βραζιλία και έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Η Γκρέμιο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει τον Αργεντίνο, αλλά θα το κάνει μόνο με το κατάλληλο αντίτιμο. Παράλληλα, πριν από λίγους μήνες όταν η Σινσινάτι από το MLS έκανε νύξη στην ομάδα από την Βραζιλία για την απόκτηση του παίκτη, ζήτησε το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.//ΝΚ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ