Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ο Απόλλων Ευπαλίου δεν ταξίδεψε στο Πλωμάρι για τον αγώνα Κυπέλλου λόγω… εισιτηρίων

by admin
1 views

Το ertsports.gr επικοινώνησε με τη διοίκηση του Αιγέα και επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Ευπαλίου θα ταξίδευε αεροπορικά σήμερα (08/09) το πρωί για το Πλωμάρι της Λέσβου προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Πλωμαρίτες, αλλά προς… έκπληξη της, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” δεν κατάφερε να ταξιδέψει και αυτό διότι είχε κλείσει εισιτήρια για το πρωί του Σαββάτου (07/09), μετά από μπέρδεμα που προέκυψε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο!

Έτσι δεν έφτασε στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με τον Αιγέα, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λέσβου να εμφανίζονται κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η διαιτητική τριάδα, η οποία έκλεισε το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του Απόλλων Ευπαλίου, ενώ πέρα από τον μηδενισμό στον αγώνα Κυπέλλου είναι πιθανό να τιμωρηθεί και με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την οριστική τύχη του αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Ο Αιγέας Πλωμαρίου ενημερώθηκε τηλεφωνικά το πρωί της Κυριακής (08/09) για την εξέλιξη αυτή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Στάθη Καραγκούνη και την επόμενη εβδομάδα-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-θα αντιμετωπίσει στην έδρα του για τη τρίτη φάση του θεσμού την Καβάλα, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το λεσβιακό σωματείο.

Επιμέλεια: Γιάννης Παπουτσής

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ