Απέρριψε πρόταση από Αραβία για Μορόν ο Άρης, συζητάει την ανανέωση του

by admin
1 views

Οι “κίτρινοι” απέρριψαν προσφορά από την Αραβία για τον Ισπανό επιθετικό και πλέον κάθονται στο τραπέζι για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο στράικερ.

Το σήριαλ σχετικά με την παραμονή ή όχι του Μορόν στην Θεσσαλονίκη συνεχίζεται. Η πλευρά του παίκτη είχε την πεποίθηση πως θα έρθει πρόταση στην ομάδα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ύψους 6 εκατ. ευρώ, ενώ οι αποδοχές του παίκτη θα ήταν γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πρόταση στην ομάδα ήρθε αλλά δεν έφτασε τα εν λόγω νούμερα. Πιο συγκεκριμένα στον Άρη έφτασε προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ που δεν ικανοποίησε τα θέλω του Θεόδωρου Καρυπίδη και απορρίφθηκε. Πλέον οι θεσσαλονικείς, με δεδομένο πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα πρόταση που να ικανοποιεί τα θέλω των “κιτρίνων” ψάχνουν τον τρόπο που θα κρατήσουν τον Ισπανό επιθετικό και τα επόμενα χρόνια στο “Βικελίδης”.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες αποδοχές του Μορόν κυμαίνονται στα 350 χιλιάδες ευρώ και αν θέλουν οι θεσσαλονικείς να κρατήσουν στο ρόστερ τον Ισπανό στράικερ και άλλα χρόνια πρέπει να προχωρήσουν σε μια γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του 30χρονου.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ