Απέδρασε με Καμαρά ο ΠΑΟΚ από το… δύσβατο Περιστέρι

by admin
1 views

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΠΑΟΚ που αν και δεν έθελξε με την εμφάνιση του πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1 χάρις σε τέρμα του Καμαρά στο 90ο λεπτό.

Το προβάδισμα στον “Δικέφαλο του Βορρά” είχε δώσει ο Ζίβκοβιτς, ο Ουάρντα από τα 11 μέτρα ισοφάρισε προσωρινά αλλά ο Καμαρά με κεφαλιά έδωσε το πολυπόθητο… τρίποντο στους “ασπρόμαυρους” που τους κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχναν πιο κινητικοί. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 5ο λεπτό, όταν ο Ότο έκανε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα του, ο Καρλίτος επωφελήθηκε, πάσαρε στον Μίχορλ, αλλά ο Κοτάρσκι με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισε δυναμικά στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό έφτασε εκ νέου κοντά στο γκολ, αλλά στο γύρισμα του Μίχορλ δεν πρόλαβε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ο Μπακού. Ο Ουάρντα στιγμές αργότερα απείλησε εκ νέου τα καρέ του Κροάτη κίπερ, αλλά και πάλι ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ είχε απάντηση. Νέο λάθος στην άμυνα από τον “Δικέφαλο του Βορρά”, στο 19ο λεπτό ο Καρλίτος πήρε, αλλά το σουτ του άλλοτε επιθετικού του Παναθηναϊκού πέρασε άουτ. Στο 37ο λεπτό ο Ατρόμητος απείλησε ακόμα μια φορά την άμυνα των ασπρόμαυρων, όταν ο Αθανασίου έκανε την σέντρα από τα δεξιά προς τον Αιγύπτιο αλλά ο Οζντόεφ τελευταία στιγμή έκοψε την μπάλα. Στο 45ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ροή του αγώνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Σορετίρε μοίρασε πολύ ωραία την μπάλα στον Ζίβκοβιτς αρχικά η άμυνα του Ατρομήτου έκοψε αλλά ο Σέρβος με κεφαλιά νίκησε τον εξουδετερωμένο Κοσέλεφ και έκανε το 1-0.

Απέδρασε με Καμαρά ο ΠΑΟΚ από το… δύσβατο Περιστέρι
(INTIME)

Η πρώτη τελική στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 59ο λεπτό όταν ο Μπάμπα επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε εύκολα. Στο 66ο λεπτό ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα τα του, πάλι με τον Ζίβκοβιτς, που με ψύχραιμο πλασέ μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Τσάλοφ και έγραψε το 2-0, ωστόσο το γκολ του Σέρβου ακυρώθηκε, καθώς υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Μπάμπα στον Μούντες. Στο 70ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε ένα φάουλ σε πλεονεκτική θέση αλλά η εκτέλεση του Μίχορλ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 83ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Ουάρντα έκανε την σέντρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ότο και ο Ζαμπαλάς υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα που δεν λάθεψε και έφερε το ματς σε ισορροπία, γράφοντας το 1-1. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έδειξε αντίδραση και πήρε εκ νέου το προβάδισμα, ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε φάουλ και ο Καμαρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ατρόμητος προσπάθησε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του από το… δύσβατο Περιστέρι.

Απέδρασε με Καμαρά ο ΠΑΟΚ από το… δύσβατο ΠεριστέριΑπέδρασε με Καμαρά ο ΠΑΟΚ από το… δύσβατο Περιστέρι
(INTIME)

Γκολ: 84′ Ουάρντα / 45′ Ζίβκοβιτς, 90′ Καμαρά
Κίτρινες: 43′ Μπακού, 89′ Γιουμπιτάνα / 69′ Μπάμπα, 83΄Τισουντάλι
Κόκκινες:
Δοκάρι:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Τσακμακάκης, Μπρόσον, Μίχορλ, Μούντες, Ουντρεαόγκο, Γκονζάλες (65′ , Βρακάς), Ουάρντα, Μπακού (74′ Γιουμπιτάνα), Καρλίτος (65′ Φαν Βεερτ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβάμπ, Ζίβκοβιτς, Σορετίρε (73′ Μούργκ), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι)

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 31/8

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-3
Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή 1/9

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3
ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 1-3
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2
22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός.//NK

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ