Ανώγεια: Στην παρουσίαση του «Αστεροσχολείου» ο Κ. Πιερρακάκης

by admin
0 views

Στα Ανώγεια, στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα, βρέθηκε ο Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης. «Παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του «Αστεροσχολείου», μιας εμβληματικής δράσης εκπαίδευσης που θα συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες και εκδηλώσεις», έγραψε σε ανάρτησή του.

Το 2021, με πρωτοβουλίες του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εντάξαμε το Αστεροσκοπείο του Σκίνακα στο πρόγραμμα «Fibre in the sky» του ESA. Σήμερα, με το «Αστεροσχολείο» κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του αποτυπώματος του Αστεροσκοπείου στην τοπική κοινωνία, συμπλήρωσε ο υπουργός παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο κ. Πιερρακάκης ξεκίνησε χθες την περιοδεία του στην Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο, Γιώργο Αθανασάκη, τους αντιδήμαρχους αλλά και στελέχη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και θέματα που απασχολούν την κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ