Αντσελότι: «Το να φτάσεις στον τελικό είναι πάντα επιτυχία»

by admin
0 views

Ο “Ντον Κάρλο” οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν ακόμα τελικό Champions League, όπου την 1η Ιούνιου θα παλέψει για το 15ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Ο Ιταλός τεχνικός φτάνει σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεκριμένα στον έκτο του ως προπονητής, έχοντας κερδίσει τους τέσσερις μέχρι στιγμής.

Τώρα το πλήρωμα του χρόνου τον έφερε αντιμέτωπο με την Μπορούσια Ντόρμουντ, που επιστέφει μετά από χρόνια στο Wembley με μοναδικό στόχο την εξιλέωση, αφού τελευταία φόρα ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ο πολύπειρος προπονητής δήλωσε : «Είναι μια εβδομάδα για να απολαύσεις. Η πρόκληση, ο αντίπαλος. Θα την απολαύσουμε μέχρι την Παρασκευή. Το να φτάσουμε σε έναν τελικό είναι πάντα επιτυχία. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όσο για το να είμαστε φαβορί, δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έδειξαν αφοσίωση και συμπεριφορά. Η δημιουργία στο μεγάλο παιχνίδι είναι πάντα η ίδια, ο ενθουσιασμός να είσαι πρωταγωνιστής στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν. Αυτός είναι ο ένατος τελικός μου αν τους μετρήσω και ως παίκτης. Οι τρεις ως παίκτης και ο έκτος ως προπονητής. Είναι πάντα η ίδια εβδομάδα: ευτυχία και μετά ανησυχία. Ο φόβος θα έρθει, αλλά πριν γίνει, είμαι πρόκειται να το απολαύσεις. Ο κρύος ιδρώτας έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι αρκετά φυσιολογικό, έρχεται σε κάθε αγώνα και έχω εμπειρία. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είναι σε λειτουργία Champions League».//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ