Ανταλλαγή μεταξύ Μάβερικς και Πίστονς με Χάρνταγουεϊ και Γκράιμς στο προσκήνιο

by admin
1 views

Οι Πίστονς δίνουν τρία pick δευτέρου γύρου για τα επόμενα draft και τον Κουέντιν Γκράιμς, ώστε να αποκτήσουν τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ από τους Μάβερικς.

Ο Χάρνταγουεϊ ήταν στο Ντάλας τα τελευταία έξι χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τους Νιού Γιόρκ Νικς. Έχει συμβόλαιο μέχρι την επόμενη σεζόν και θα λάβει 16,2 εκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου μέτρησε κατά μέσο όρο 14,4 πόντους και 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Από την άλλη, ο Γκράιμς πέρασε μέρος των τριών πρώτων του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Νικς προτού δοθεί στο Ντιτρόιτ τον Φεβρουάριο με trade. Οι τραυματισμοί τον περιόρισαν μόνο σε έξι παιχνίδια με τους Πίστονς μετά την ανταλλαγή. Έχει λαμβάνειν 4,3 εκατομμύρια δολάρια καθώς μπαίνει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του ως rookie.

Σύμφωνα με τον Τιμ ΜακΜάχον του ESPN, η επόμενη κίνηση των Μάβερικς είναι να προσφέρουν στον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ 12,9 εκατομμύρια δολάρια για να ανανέωση. Ο General Manager του Ντάλας, Νίκο Χάρισον, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η εκ νέου υπογραφή του 27χρονου φόργουορντ ήταν στην κορυφή της λίστας του καλοκαιριού.

«Δεν ξέρω πώς θα το κάνουμε, αλλά είναι προτεραιότητα…», είπε ο Χάρισον. «Πιστεύω ότι ταιριάζει με την ομάδα μας. Του αρέσει εδώ και πρέπει να καταλάβουμε προφανώς τη δυναμική για να τον κάνουμε να μείνει. Αλλά αυτό είναι προτεραιότητα και θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να το κάνουμε».//ΑΒ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ