Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Οι «6» υποψήφιοι προετοιμάζονται για τις κεντρικές ομιλίες τους

by admin
1 views

Για τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις προετοιμάζονται οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς λίγες μέρες απομένουν έως την εκλογική αναμέτρηση.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί τώρα να κάνει άλμα, τονίζει Νίκος Ανδρουλάκης, που μίλησε στον Πειραιά.

«Μας λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι “μονόδρομος”. Πώς είναι “μονόδρομος” ένας Πρωθυπουργός που καταδικάζει τον λαό μας να έχει τη δεύτερη χειρότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη, να πληρώνει τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας και επί διακυβέρνησής του οι ανισότητες να διευρύνονται καθώς οι μισθοί ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι 26οι στην Ευρώπη των 27 και τα κέρδη των επιχειρήσεων τα τρίτα υψηλότερα πανευρωπαϊκά; Πώς είναι μονόδρομος ο άνθρωπος που έστησε το παρακράτος των υποκλοπών;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον Πειραιά και ξεδιπλώνοντας την κριτική του απέναντι στις κυβερνητικές αποτυχίες.

Οι υποψήφιοι βάζουν ψηλά τον πήχη της συμμετοχής και όλοι καλούν τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες, ενώ στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας για την πορεία του κόμματος.

«Δεν έχω κομματική παρέα, δεν έχω τους δικούς μου, δεν έχω μάθει ποτέ μου έτσι. Έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες με όποιον και όποια θέλει να προσφέρει και ότι καλύτερο έχει να προσφέρει», τόνιζει ο Π. Γερουλάνος.

«Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις και καλώ όλους τους Έλληνες πολίτες, τις Ελληνίδες να συμμετέχουν μαζικά στις διαδικασίες, να σπάσουν τους μηχανισμούς», είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

«Το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο Κέντρο, θα μιλήσει και στην Αριστερά γιατί υπάρχει εκεί πολύς κόσμος που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι απογοητεύτηκαν. Αλλά για σκεφθείτε μια Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει χάσει την ακροδεξιά και η οποία χάνει και το κέντρο. Αυτό το κέντρο, ερχόμενο προς το ΠΑΣΟΚ αλλάζει τελείως τα δεδομένα», εξηγεί η κ. Διαμαντοπούλου.

«Πραγματικά τον Οκτώβρη θα αποφασίσουμε όλοι εμείς για την κατεύθυνση της χώρας και του χώρου. Και είναι μια στρατηγική απόφαση και μια κρίσιμη επιλογή», τόνισε ο κ. Δούκας.

«Εγώ λοιπόν που δεν έχω φύγει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και δούλεψα μόνο για το ΠΑΣΟΚ και το ξέρουν όλοι αυτό, λέω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευρυνθεί. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάρει την πρωτοβουλία να κάνει μια μεγάλη παράταξη», ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Κατρίνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ