Αντίστροφη μέτρηση για την ευρωκάλπη με συνεχείς περιοδείες των πολιτικών αρχηγών

by admin
0 views

Μήνυμα για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης έστειλαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκολας Σμιτ από την την Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκαν με το σωματείο αυτοαπασχολούμενων διανομέων. Όπως επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης με πρωτοβουλία του υποψηφίου των Ευρωπαίων σοσιαλιστών οι ταχυμεταφορείς απέκτησαν πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως: «μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των εργαζομένων της Ευρώπης. Και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της πολιτικής μας οικογένειας, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας».

Από την πλευρά του ο κ. Σμιτ ανέφερε πως: «Η αλλαγή είναι δυνατή. Μόνο η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε την Ευρώπη, να βελτιώσουμε τις κοινωνικές συνθήκες όλων των πολιτών και των εργαζομένων. Νίκο έχεις την στήριξή μου και ξέρω ότι έχω την δική σου».

Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Σμιτ άφησαν λουλούδια στον τόπο της Τραγωδίας των Τεμπών.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την τραγωδία χωρίς να πέσει άπλετο φως, χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας που συναντήθηκε με εκπρόσωπους ποντιακών συλλόγων έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στα άλλα κόμματα ότι σε στρατηγικές επιλογές δίνουν αέρα-όπως είπε- στα πανιά του κ. Μητσοτάκη. Όπως είπε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ: «τι σχέση μπορεί να έχει ο περήφανος λαός του Πόντου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Κασσελάκη που μιλάει για το ΝΆΤΟ και στάζει μέλι. Τι σχέση μπορεί να έχει ο ποντιακός ελληνισμός με το κόμμα Βελόπουλου. Μούφα αντισυστημικός».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μίλησε για προεκλογική κοροϊδία σχολιάζοντας τις περιοδείες των άλλων κομμάτων στη βόρεια Ελλάδα:«Τρομοκρατημένοι από τα τεράστια ποσοστά της Ελληνικής Λύσης σε όλη την Περιφέρεια, αλλά κυρίως στην Μακεδονία, Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης  περιδιαβαίνουν όλη τη Μακεδονία, για να αποδείξουν πόσο αγαπούν τη Μακεδονία. Τέρμα η κοροϊδία και η λεηλασία της Μακεδονίας από τα τρία αυτά κόμματα».
 

Από την Αγιά Βαρβάρα οπού περιόδευσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, εξαπέλυσε βολές στην κυβέρνηση για την οικονομία: «H ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με επιστολές αλλά με μετρά στήριξης των εργαζόμενων».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το παρών στο εθελοντικό αγώνα καθαρισμού στην παράλια του Μαραθώνα. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε: «όσο σημαντικό είναι να καθαρίσουμε την χωρά μας από την διαφθορά, άλλο τόσο είναι σημαντικό να καθαρίσουμε την χωρά μας από τα απορρίμματα».

η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη, Γιάννα Τσατσάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ