“Αναστατωμένος” ο Ροντρίγκο για την παράλειψή του από τη λίστα της Χρυσής Μπάλας

by admin
1 views

Ο 23χρονος σημείωσε 17 γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ για τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, καθώς κατέκτησε το Champions League και τη La Liga, αλλά δεν αναγνωρίστηκε για τις προσπάθειές του στη λίστα με τους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Ροντρίγκο μίλησε έκτοτε για την παράλειψή του, υποστηρίζοντας ότι «άξιζε» να είναι υποψήφιος, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του.

Μιλώντας στο ESPN, το αστέρι της Βραζιλίας δήλωσε: «Νομίζω ότι το άξιζα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τους παίκτες που είναι εκεί, αλλά νομίζω ότι είχα μια θέση στους 30. Ήταν μια έκπληξη… Αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά, δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει αυτά τα πράγματα».

Ο Ροντρίγκο άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η ευελιξία του μπορεί να μέτρησε εις βάρος του στη διαδικασία της ψηφοφορίας, προσθέτοντας: «Συχνά, απλά γεμίζω χώρους. Λείπει κάποιος από εκεί; Βάλε τον Ροντρίγκο μέσα. Λείπει κάποιος στα δεξιά; Ροντρίγκο. Λείπει κάποιος ως Νο 9; Ροντρίγκο. Αυτό είναι. Μπορεί να με εμποδίζει λίγο, αλλά είμαι ομαδικός παίκτης».

Σε μια ομάδα γεμάτη σούπερ σταρ, μπορεί να είναι δύσκολο για τον Ροντρίγκο να ξεχωρίσει. Αλλά ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει δίκιο. Υπό τον Κάρλο Αντσελότι, έχει γίνει βασικός με αναμφισβήτητα εξίσου μεγάλη σημασία για την ομάδα με τον Βινίσιους, ο οποίος συχνά ξεκινά στην αντίθετη πλευρά.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ