Αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: Η παύση του Γ. Τσίπρα δεν χρειάζεται ανακοίνωση – Τι απάντησε στο αν έρχονται κι άλλες απολύσεις

by admin
4 views

Για τις τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την παύση του Γιώργου Τσίπρα μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Update» και τον Κώστα Λασκαράτο.

«Ο Γιώργος Τσίπρας εξακολουθεί και είναι μέλος αυτού του κόμματος, το οποίο εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου.

Συνεπώς δεν υπάρχει κάτι μεταξύ του κόμματος, του ατόμου και της διαδικασίας, η οποία χρειαζόταν κάποια ανακοίνωση, αν είχε κάποια επικοινωνία με οικονομικές υπηρεσίες του κόμματος ή με διοικητικές υπηρεσίες και κατέληξε σε κάποια απόφαση είτε από κοινού είτε μονομερώς, δεν επέρχεται και δεν επιδέχεται κάποια περαιτέρω ανακοίνωση.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχει διαφορετική άποψη, σίγουρα θα το συζητήσει εντός των οργανωτικών δομών, εντός της δομής που ασχολείται με την εργασία και με την προσφορά.

Ωστόσο, αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η θέση στην οποία βρισκόταν ο Γιώργος Τσίπρας και προσέφερε και τις γνώσεις του και τη θέλησή του και γενικότερα συνέβαλε σε όλο τον αγώνα για την προεκλογική εκστρατεία και για την οργάνωση της κοινοβουλευτικής ομάδας, άλλαξε επικεφαλής και συνεπώς μεταφέρεται μια θέση στον επόμενο», εξήγησε ο κ. Παπαγεωργίου.

Στο αν έρθουν κι άλλες απολύσεις τις επόμενες μέρες, για το αν υπάρχει κάποια λίστα με ονόματα που θα απομακρυνθούν, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα κόμματα είναι από μόνα τους λίστες, λίστες ανθρώπων που αποφασίζουν να συνεργαστούν, λίστες ανθρώπων οι οποίοι παίρνουν κάποια κατεύθυνση ή διαφωνούν με κάποια άλλη και γενικότερα κατευθύνσεις οι οποίες βρίσκουν συμμάχους, αποδέκτες ή αντιπάλους.

Εάν μέσα σε αυτές τις λίστες θέλει κάποιος να προσδώσει ότι υπάρχει εκδικητικά μία προσέγγιση ή χρησιμοποιούνται για να κατηγοριοποιήσουν ανθρώπους μέσα στο ένα στρατόπεδο είναι μέσα στο άλλο στρατόπεδο, αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι υπάρχει η λίστα ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε πως «όλα τα ονόματυα είναι γνωστά σε όλους»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ