Ανανέωσε ο Προσινικλής με τον ΠΑΟΚ

by admin
1 views

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Domus Ergo, γεννημένος το 1994 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την… έξοδο στο LEN Champions League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όσο κλισέ και αν είναι η έκφραση, είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεχίζω γι’ άλλη μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2009, μ’ ένα διάλλειμα ενός έτους. Πλέον, ο ΠΑΟΚ αποτελεί το σπίτι μου και έχω ζήσει πολλές στιγμές στην ομάδα, με κορυφαία τη περσινή στην οποία βγήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, τρίτοι. Όλοι μας, περιμένουμε να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Αποτελεί μία νέα πρόκληση για εμένα και τους συμπαίκτες μου, και ανυπομονώ να το ζήσουμε όλο αυτό, μαζί. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ