Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον Ατρόμητο ο Τζοβάρας

by admin
1 views

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Γιώργο Τζοβάρα!

Η μαχητικότητα, ο επαγγελματισμός, η αυταπάρνηση με το «αστέρι» στη φανέλα, καθιστούν τον Γιώργο Τζοβάρα ως το απόλυτο παράδειγμα της θέλησης για προσφορά!

Γεννημένος «μαχητής» σε μια ομάδα που το dna της είναι μόνο να μάχεται και να επιβραβεύει!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2026 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου!

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Νιώθω μεγάλη χαρά, ακόμη μεγαλύτερη τιμή και τεράστια υπερηφάνεια που θα συνεχίσω να φοράω το αστέρι για δύο ακόμη χρόνια, έχω δεθεί με την ομάδα, ξέρω τι σημαίνει Ατρόμητος, είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία και θα εξακολουθώ να την υπερασπίζομαι δίνοντας και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο.

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, που με πίστεψαν, με στήριξαν, τους είμαι ευγνώμων και θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

Ταυτόχρονα είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον προπονητή κύριο Πάμπλο Γκαρσία και τον συνεργάτη του Μίροσλαβ Σνάουτσερ, τους είχα στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ από την Κ16 μέχρι την Κ20, πανηγυρίσαμε μαζί τρία πρωταθλήματα, κάναμε καλές ευρωπαϊκές πορείες και είναι εκείνοι που γαλούχησαν τον ποδοσφαιρικό μου χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα βρίσκονται στον πάγκο του Ατρόμητου, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Και ο Γιώργος Τζοβάρας που θα φορέσει το νούμερο «99» στην πλάτη συμπλήρωσε: «Ο κόσμος της ομάδας θέλω να ξέρει ότι είτε παίζω για ένα λεπτό, είτε για ενενήντα θα δίνω το 200% των δυνατοτήτων μου, αυτό είναι το ποδοσφαιρικό μου moto.

Ο Ατρόμητος είναι επαναλαμβάνω μια μεγάλη ομάδα, η ανανέωση της συνεργασίας μας δείχνει ότι ξέρει να εκτιμάει τους κόπους ενός αθλητή και ευελπιστώ σε μια χρονιά γεμάτη χαρές. Η αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπο μου είναι μεγάλη, έπαιρνα και παίρνω δύναμη από αυτούς, όλοι μαζί μια γροθιά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γιώργος Τζοβάρας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1999 στο Βόλο και ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2022 από τη Νίκη Βόλου. Έχει 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (4 γκολ) και 4 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας (1 γκολ).

Γιώργο συνέχισε να απολαμβάνεις το «ταξίδι» σου στον Ατρόμητο μας!».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ