Ανάμεικτα συναισθήματα για τα πληρώματα της On Sale Rally Team 

by admin
1 views

Χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσο σέρβις, οι Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος (Skoda Fabia RS Rally2) και οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος (Skoda Fabia Rally2 evo), κλήθηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πέντε φημισμένων ειδικών διαδρομών (Ρεγκίνι, Θήβα, Άγιοι Θεόδωροι 1, Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι 2), ώστε να φτάσουν αλώβητοι στο highlight της δεύτερης ημέρας του εθνικού μας αγώνα που δεν ήταν άλλο από την υπερειδική EKO Super Special Stage η οποία θα διεξαγόταν στον ΣΕΑ «Σείριος» υπό το φως των προβολέων το βράδυ του Σαββάτου.

Δυστυχώς όμως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο, στο ένα από τα δύο πληρώματα της On Sale Rally Team στην ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι 2. Πιο συγκεκριμένα στο 8,5 χλμ. οι Κεχαγιάς – Πετρόπουλος λόγω προβλήματος στην πίσω κόντρα ψαλιδιού του Skoda Fabia RS Rally2 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους πριν την τελευταία Ε.Δ. της ημέρας, με αποτέλεσμα να τεθούν οριστικά εκτός αγώνα.

Από την άλλη οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και αποφεύγοντας τα μηχανικά προβλήματα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν την υπερειδική στον ΣΕΑ «Σείριος».

Οι Αμούτζας – Ηλιόπουλος (Skoda Fabia Rally2 evo), μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας βρίσκονται στην23η θέση του WRC2.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, με τρεις ειδικές διαδρομές (Οινοχώρι, Ελευθεροχώρι 1 και Ελευθεροχώρι 2), συνολικού μήκους 54,05 αγωνιστικών χιλιομέτρων.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ