Αλκης Ρεντης (Ο.Μ.Α.Θ.) : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ανάβαση Πηλίου (ηχητικό)

by admin
0 views

Με 45 συμμετοχές ολοκληρώθηκε η 1η Ανάβαση Πηλίου 2024 . Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλεών και προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατοίκων και τουριστών.
Διοργανωτής ήταν ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας)

Για τον αγώνα που για πρώτη φορά διοργανώθηκε, μίλησε στην εκπομπή Ennitime is a good time, ο Άλκης Ρέντης, μέλος του Ο.Μ.Α.Θ.

Ακούστε την συνέντευξη

Τα αποτελέσματα

Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team Florina κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία CAT 1 με οδηγό τον Τάσο Χατζηχρήστο όσο και στην κατηγορία Ε12 με το γνωστό BMW m3 GT EVO2 αποκομίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός Κωνσταντίνος Δημουλάς από το ΣΜΑ Βελβεντού με ένα Peugeot 306 S16 ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο συμπαθέστατος Δημήτρης Χολέβας BMW M3 μηχανικός της ομάδας του Τάσου Χατζηχρήστου που μαζί με τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο Team99chrisantho υποστηρίζουν τεχνικά τα αυτοκίνητα της ομάδας σε κάθε αγώνα .

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Γρηγόρη Εμμανουήλ από τον ΣΜΑ Βελβεντού που κατέλαβε την 2η θέση στην FST2 Drift ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας για την αμέριστη και πολύτιμη συμβολή τους σε κάθε αγώνα.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ