Αλκαράθ: «Ο Στέφανος παίζει υπέροχο τένις, αλλά έχω το κλειδί απέναντί του»

by admin
0 views

Ο Ισπανός πρωταθλητής που με τη σειρά του αναζητά έναν πρώτο τίτλο στο τουρνουά της Γαλλίας, σίγουρα θα έχει υψηλή αυτοπεποίθηση δεδομένου του εκπληκτικού του ρεκόρ απέναντι στον Τσιτσιπά.

Ο Αλκαράθ πέρυσι έπαιξε εξαιρετικό τένις για να κερδίσει τον Τσιτσιπά με 6-2 6-1 7-6(5) και να κερδίσει μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Έχοντας κερδίσει και τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ο 21χρονος Αλκαράθ κοιτάζει ένα τρίτο στέμμα Grand Slam, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει τη στενοχώρια της περσινής ήττας στον ημιτελικό, όπου υπέστη σοβαρές κράμπες εναντίον του μετέπειτα πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κέρδισε τον τρίτο του τίτλο στο Μόντε Κάρλο τον Απρίλιο, αφού κέρδισε τους Κάσπερ Ρούουντ, Γιανίκ Σίνερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

«Μου αρέσουν αυτού του είδους οι αγώνες», είπε ο Αλκαράθ. «Έχω δει πολλούς αγώνες τον τελευταίο καιρό από τον Στέφανο, ξέρω ότι παίζει υπέροχο τένις και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Έχω το κλειδί απέναντί του. Θα προσπαθήσω να παίξω έτσι ώτσε να τον βάλω σε μπελάδες. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Ας ελπίσουμε ότι το πλήθος το απολαμβάνει όσο κι εγώ. Ας δούμε πώς θα είναι», πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ