Αλκαράθ: «Η δουλειά έγινε… τώρα βλέπουμε EURO»

by admin
1 views

Ο Κάρλος Αλκαράθ απέδειξε για ακόμα μία φορά την αγωνιστική του αξία, νικώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Wimbledon, ωστόσο παρά την κατάκτηση του τροπαίου περιμένει κάτι ακόμα.

Συγκεκριμένα στις καθιερωμένες του δηλώσεις μετά την επικράτηση επί του Νόλε τόνισε πως η δουλειά έγινε τώρα περιμένουμε το ποδόσφαιρο, δίνοντας το έναυσμα για την κατάκτηση του EURO από την “Φούρια Ρόχα”

«Είναι όνειρο, το είχα πει από τότε που ήμουν 12-13 ότι ήθελα να κατακτήσω το Wimbledon», είπε αρχικά στην τελετή απονομής ο Κάρλος. «Αυτό είναι το ομορφότερο τουρνουά και το ομορφότερο τρόπαιο για εμένα».

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για το φινάλε… θρίλερ του αγώνα. «Κοιτούσα μακριά. Είναι μαχητής και ήξερα ότι θα έχει ευκαιρίες. Προσπάθησα να μείνω ήρεμος, προσπάθησα να παίξω το καλύτερο τένις μου στο τάι μπρέικ. Χαίρομαι που βρήκα λύσεις».

Πού θα δει τον τελικό του Euro; «Με την ομάδα μου, δεν ξέρω πού. Έκανα τη δουλειά μου, οπότε ας δούμε ποδόσφαιρο! Θα είναι δύσκολο ματς, να δούμε ποιος θα κερδίσει».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια σε αυτή του Τζόκοβιτς. «Έλεγα στην ομάδα μου πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μετά από το χειρουργείο, έπαιξες σε ματς, έφτασες ως εδώ. Σας αξίζει σεβασμός».//NK

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ