Αλβέρτης: «Χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ένιωθα πως πάντα ήμουν στον Παναθηναϊκό»

by admin
2 views

«Όλοι γνωρίζουν το δέσιμο που έχω με τον Παναθηναϊκό και την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα. Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ούτως ή άλλως ένιωθα πως ήμουν πάντα εκεί», δήλωσε αρχικά στο paobc.gr ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και συνέχισε αναφερόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη συνάντηση που είχε μαζί του ώστε να επιστρέψει στην ομάδα: «Ποτέ δεν χρειαζόταν παραπάνω από ένα λεπτό μαζί του…», σημείωσε.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα συναντήσει στην ομάδα ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνον: «Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα ότι θα συναντήσω ξανά ανθρώπους που γνωρίζω καλά και έχω συνεργαστεί για πολλά χρόνια μαζί τους, όπως είναι ο Σάνι (σ.σ. Μπετσιροβιτς), ο Δημήτρης (σ.σ. Κοντός), ο Σάββας (σ.σ. Αρώνης) και αρκετά ακόμη παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, με εξαίρεση -δυστυχώς- τη μεγάλη απώλεια του Πάρη μας», σχολίασε.

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας την περσινή σεζόν αλλά και αυτή που έρχεται, τόνισε: «Έγινε εκπληκτική δουλειά από τον κόουτς Αταμάν, τους συνεργάτες του, τους αθλητές και τη διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής ήταν οι τίτλοι που ήρθαν. Είναι ευκαιρία φέτος η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ