Ακόμα… παίζεται η επιστροφή Κέπα

by admin
1 views

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν τερματοφύλακα που ξέρει ότι θα ξεκινήσει τη σεζόν 2024-25 με το νούμερο ένα στην πλάτη του και μια θέση βασικού στην τσέπη του. Το όνομά του είναι Τιμπό Κουρτουά. Υπάρχει και ένας δεύτερος με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, ο οποίος όμως δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στην πρόταση του συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του, αυτός είναι ο Λούνιν. Παράλληλα, υπάρχει και ένας άλλος, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από τους Μαδριλένους και ο οποίος δέχεται προτάσεις και περιμένει νέα, που δεν είναι άλλος από τον Κέπα.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι (με ένα χρόνο συμβόλαιο) έχει στο τραπέζι του μια σημαντική πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, από αυτές που δύσκολα απορρίπτονται. Ο ίδιος έχει ζητήσει χρόνο πριν πάρει την απόφασή του. Οι προσφορές από τη Σαουδική Αραβία έχουν συνήθως ημερομηνία λήξης. Η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να παλέψει με την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο κατέκτησε το 2023.

Ο Kέπα εξετάζει την κατάσταση και την αλλαγή ζωής που σε ενδεχόμενη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μία από τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση του συλλόγου από την πόλη της Τζέντα, η οποία θα συνεχίσει να υπολογίζει στον Μπενζεμά για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Αν ο Κέπα έχει ήδη αποχαιρετήσει τη Ρεάλ και έχει επιστρέψει στην Τσέλσι, τι σχέση έχει η “Βασίλισσα” με όλα αυτά; Η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Λούνιν αναγκάζει τους διοικούντες των Μαδριλένων να παρακολουθούν την αγορά και η καλή γεύση που άφησε ο Ισπανός κίπερ τον τοποθετεί ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες του Ουκρανού.

Ο Καρβαχάλ, εν μέσω του Euro 2024, μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο Κέπα τη σεζόν 2023-24. «Τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος ήταν εντυπωσιακά. Για μένα το μεγαλύτερο παράδειγμα ήταν ο Κέπα. Έρχεται δανεικός λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του Τιμπό Κουρτουά, αρχικά αναμενόταν να παίξει ως βασικός, ο Λούνιν τον πρόλαβε και κάθε μέρα έφτανε με ένα χαμόγελο, δούλευε τόσο σκληρά όσο όλοι στις προπονήσεις, έμενε μετά για να δουλέψει στο γυμναστήριο για να γίνει καλύτερος και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Είναι το ξεκάθαρο παράδειγμα ενός επαγγελματία παίκτη που μας κάνει όλους να συνεισφέρουμε από τη θέση που μας αναλογεί».

Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να διευκολύνει την αποχώρηση του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος θα πρέπει να επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο τις επόμενες ημέρες, αλλά η ιδέα είναι να δεχτεί κάποιες από τις προτάσεις, χωρίς όμως να βιαστεί. Ο Κέπα θα ήταν ευτυχής να επιστρέψει στη “Βασίλισσα”, αλλά εξακολουθεί να μοιάζει με μια μακρινή επιλογή. Αν τελικά επιστρέψει, ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι πολύ χαρούμενος.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ