Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή» (video)

by admin
1 views

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι μεγαλομέτοχοι των Κυπελλούχων Ελλάδας στην κάμερα της ΕΡΤ:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

Για το ματς: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, χαιρόμαστε που τον κατακτήσαμε. Πολύ δυνατός ο Παναθηναϊκός, δυνατό ματς που χτίζει ψυχολογία».

Για το κέρδος του Ολυμπιακού: «Σε εμάς έλειπαν οι δύο ψηλοί και η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Κέρδος ο Πετρούσεφ που κατάλαβε πως θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα κάνει εδώ καριέρα».

Για τον πιθανό τελικό Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω αν θα δούμε τελικό Euroleague Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό. Δε μας απασχολεί. Θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα. Η Euroleague είναι πιο δύσκολη».

«Η ατμόσφαιρα είχε μία ένταση αλλά γενικά ήταν κόσμια τα πλαίσια, και ευχαριστούμε τη Ρόδο για τη φιλοξενία».

Γιώργος Αγγελόπουλος

Για το ματς: «Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος, πολύ σημαντικός για εμάς. Στην Ελλάδα από όταν επιστρέψαμε οι τίτλοι είναι 8-1. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος, αυτό δε θα συνεχιστεί για πάντα. Τα ματς θα είναι στον πόντο. Το θέμα είναι να τα απολαύσει ο κόσμος και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Όλη η ομάδα κερδίζει, ο προπονητής στήνει την ομάδα. Καθοριστικός ο Σάσα, για αυτό γύρισε. Ήταν ομαδική προσπάθεια, δε διαλέγω κάποιον παίκτη».

Για τις αρχές του Ολυμπιακού: «Έχουμε τις ίδιες αρχές, αλλά είναι τόσο καλοί οι επιθετικοί που θα βάζουμε και τρίποντο. Η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο».

Για το αν επόμενος στόχος είναι το διπλό στη Φενέρ ή να έχει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο: «Και τα δύο, όλα θα γίνουν».

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή».//ΔΜ


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ