Αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη η Λειψία

by admin
1 views

Λειψία – Μπόχουμ 1-0

H Mπόχουμ άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Λειψία και κράτησε το μηδέν. Οι “ταύροι” όμως ήταν ανώτεροι και στο 59′ έκαναν το 1-0 με σουτ του Αντόνιο Νούσα. Oι γηπεδούχοι δυσκολευόντουσαν να καθαρίσουν το ματς και στο 84′ μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Γουίλι Ορμπάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε άντεξαν όμως και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Bundesliga.

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη 3-1

Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε δυναμικά το ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τέρμα του Ερμεντίν Ντεμίροβιτς. Η Φράιμπουργκ συνήλθε από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ με τον Λούκας Κούμπλερ. Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη. Ο Ρίτσου Ντόαν στο 54′ έκανε το 2-1 και ο Λούκας Κίμπλερ στο 61′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της Φράιμπουργκ.

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2-2

Η Βέρντερ προηγήθηκε στο 12′ με τον Φέλιξ Αγκού, αλλά η Άουγκσμπουργκ έβγαλε αντίδραση και γύρισε τούμπα το ματς. Αρχικά, ο Έλβις Ρετσμπεκάι στο 16′ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Σάμουελ Εσέντε στο 35′ με κεφαλιά έκανε το 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Τζάστιν Ντζινμάχ στο 58′. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Χόφενχαϊμ – Χόλστεϊν Κίελ 3-2

Η Χόφενχαϊμ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Χόλστεϊν Κίελ και πήγε στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη στα γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 6′ με πέναλτι και στο 37′ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 63′ με γκολ του Αλεξάντερ Μπέρναρντσον, αλλά οι γηπεδούχοι στο 87′ ξανά με τον Κράμαριτς, που έκανε χατ-τρικ, πήραν κεφάλι δύο τερμάτων. Το μόνο που κατάφεραν οι νεοφώτιστοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 89′, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Χόλστεϊν Κίελ, μετά την αποβολή του Κελάτι στο 82′.

Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Μάιντζ και Ουνιόν κινήθηκαν σε ρηχά νερά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο βρήκαν δίχτυα. Αρχικά, οι γηπεδούχοι με γκολ του Ναντίμ Αμίρι στο 53′ έκαναν το 1-0, αλλά οι πρωτευουσιάνοι με τέρμα του Λάζλο Μπένες στο 74′ ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3

Σάββατο 24 Αυγούστου

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2-2
Λειψία – Μπόχουμ 1-0
Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου 1-1
Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη 3-1
Χόφενχαϊμ – Χόλσταϊν Κίελ 3-2
19:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κυριακή 25 Αυγούστου

16:30 Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
18:30 Σαν Πάουλι – Χάιντενχαϊμ//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ