Αγγελούδης: «Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει ενεργά στη γιορτή του Beach Volley»

by admin
1 views

Στην πλατεία Αριστοτέλους οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα και πλούσιες συγκινήσεις, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη να κάνει λόγο για μια γιορτή του αθλητισμού στην καρδιά της πόλης.

«Από τις 13 μέχρι και τις 16 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη παίζει beach volley στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Για μια ακόμη χρονιά, σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ, υποδεχόμαστε το «Thessaloniki Masters» στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley και συμμετέχουμε ενεργά σε μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού.

Σε μια γιορτή, όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες της πόλης για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών στα γήπεδα και να δουν όμορφο volley. Υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που προσθέτει στην ανάδειξη της «αθλητικής Θεσσαλονίκης», της Θεσσαλονίκης που μέσα από τον Αθλητισμό επανασυστήνεται στον κόσμο.

Καλή επιτυχία!»

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Γιαννακίδου στάθηκε στην αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και στο υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την παρουσία του κόσμου και αυτή τη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Θεσσαλονίκη έχει τη χαρά να φιλοξενεί στον εμβληματικό χώρο της Πλατείας Αριστοτέλους το «Thessaloniki Masters» που αποτελεί ένα από τα κορυφαία Τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley. Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια σε αγαστή συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκη με την Ομοσπονδία της Πετοσφαιρίσης και του Beach Volley. Ο Δήμος μας στέκεται αρωγός σε μια τέτοια διοργάνωση, εφόσον γνωρίζει καλά πως η συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου στο συγκεκριμένο αθλητικό event προσελκύει κάθε φόρα πλήθος κόσμου που συρρέει για να το παρακολουθήσει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η νέα διοίκηση έχει δείξει άλλωστε εξ αρχής τις προθέσεις της στο να προάγει, μέσα από διάφορες δράσεις της, τον αθλητισμό στην πόλη. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να προσέλθουν για να απολαύσουν αυτό το υπέροχο αθλητικό θέαμα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2024».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ