Αβδάλας: «Απίστευτη εμπειρία η παρουσία μου στην Εθνική»

by admin
6 views

Πώς είναι η πρώτη φορά για έναν παίκτη που καλείται στην Εθνική Ανδρών; «Είναι τρομερό συναίσθημα για εμένα. Μία απίστευτη εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο που έκανα από την παιδική ηλικία. Από την πρώτη στιγμή που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στα χέρια μου. Ονειρευόμουν να βρεθώ ανάμεσα σε όλους αυτούς τους παίκτες, και τώρα που είμαι μεταξύ τους, προσπαθώ να παίρνω όσο πιο πολλά πράγματα μπορώ».

Βλέποντας, λοιπόν, ένας αθλητής της ηλικίας σου πώς δουλεύουν και συνεργάζονται οι παίκτες με τους οποίους μοιράζεσαι το τελευταίο διάστημα την μπασκετική καθημερινότητά σου, τι μπορεί να αποκομίσει; «Τα πάντα. Οτιδήποτε θετικό. Από τις συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια, μέχρι όλα όσα συμβαίνουν στις προπονήσεις. Έχουν περάσει ήδη κάποιες ημέρες και βλέπω, παράδειγμα, τον Νικ (Καλάθη) και τις απίστευτες πάσες που κάνει ή την ενέργεια που βγάζει ο «Λάρυ» (Λαρεντζάκης ) μέσα στο παρκέ όπου δεν αφήνει καμία φάση».

Και από τον κόουτς Σπανούλη; «Ο κόουτς είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Μου φαίνεται απίστευτο που με επέλεξε και έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά του και να με προπονεί. Ήδη, όσο είμαι στο γήπεδο, μού έχει δώσει και κάποιες συμβουλές».

Όπως; «Να παίζω με αυτοπεποίθηση, που είναι το πιο σημαντικό, και να “παίρνω” τα σουτ. Επίσης, μου λέει ότι το μπάσκετ δεν έχει ηλικία».//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ