Ήττα στο πρώτο φιλικό με Μπέβερεν για τον ΟΦΗ

by admin
3 views

Η Μπέβερεν ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε την υπεροχή και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ των κρητικών. Οι Βέλγοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό της συνάντησης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Ντασί που δεν άφησε περιθώρια στον Μπάουμαν. Η Μπέβερεν έφτασε και στο 2-0 με ωραία ενέργεια του Λιμπόμπε από τα δεξιά που σύγκλινε και “εκτέλεσε” την εστία των Κρητικών. Πέντε λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 μετά από ωραία αντεπίθεση των Βέλγων με τον Λιμπόμπε να χρίζεται ξανά σκόρερ με καρφωτή κεφαλιά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 22ο λεπτό του αγώνα με τον Ρους να λέει “όχι” στο πλασέ του Θεοδοσουλάκη, μετά από εξαιρετική κάθετη του Ριέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο και κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει στο σκορ, με τις προσπάθειες των Χιμένεθ και Νέιρα να μην βρίσκουν στόχο. Η Μπέβερεν διατήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα της στο σκορ και πέτυχε μία άνετη νίκη, κόντρα στον ΟΦΗ που παρουσίασε αστάθειες και αμυντικά κενά στο πρώτο του φιλικό αγώνα. Στα τελευταία λεπτά οι Βέλγοι κέρδισαν πέναλτι σε παράβαση του Κουμεντάκη, αλλά ο Κερμάντεντ έστειλε ψηλά τη μπάλα.//Π.

ΓΚΟΛ: 17΄ Ντασί, 31΄ Λιμπόμπε, 36΄ Λιμπόμπε
Κίτρινη: Μπάκιτς
Κόκκινη:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Αμπάντα, Μπρεσάν, Φαιτάκης, Γκαγιέγκος, Γκονζάλες, Καραχάλιος, Λαγουδάκης, Ισέκα, Ριέρα, Θεοδοσουλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Νέιρα, Αποστολάκης, Πιστικός και Χιμένεθ.

Μπέβερεν (Nτε Ντέκερ): Ρους, Κούπμαν, Ντασί, Ντεγουάλε, Φιλίποβιτς, Γιανς, Κουαλίπου, Λιμπόμπε, Σερβές Βιτάνοβ, Γούτενς.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ